Wiadomości z Ostrowca Świętokrzyskiego

2018-05-08 14:42:40

Uwaga! Rekrutacja na stanowisko Koordynatora Klubu Biznesu!

W związku z rozwojem Klub Biznesu KSZO Ostrowiec Świętokrzyski, Zarząd Klubu ogłasza rekrutację na stanowisko Koordynatora Klubu Biznesu.

Zdjęcia/załączniki do artykułu:

Kliknij na ikonę aby powiększyć załącznik

Jeżeli pracowałeś kiedyś w bankowości, finansach, sprzedaży, marketingu lub jako przedstawiciel handlowy i lubisz nowe wyzwania, to jesteś właśnie osobą, na którą czekamy! Jeżeli do tego jesteś miłośnikiem sportu, to dzięki połączeniu doświadczenia, które posiadasz i naszych możliwości sportowo - biznesowych ta praca będzie dla Ciebie przyjemnością.

Zakres obowiązków, które na Ciebie czekają:
- odpowiedzialność za funkcjonowanie i rozwój projektu,
- aktywne poszukiwanie nowych klubowiczów,
- organizacja wydarzeń związanych z Klubem Biznesu
- współpraca z działem marketingu,
- przygotowywanie ofert, prezentacji, sprawozdań i raportów.

Wymagania:
- świetna organizacja pracy i umiejętność pracy pod presją czasu,
- zapał do pracy i chęć rozwoju,
- bardzo dobra znajomość MS Office i social media,
- mile widziane doświadczenie w kierowaniu zespołem.

Osoby zainteresowane współpracą prosimy o wysyłanie swoich CV na adres karolszewczyk@op.pl, w temacie wpisując nazwę stanowiska.

Prosimy o dołączenie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych, tekst jednolity: Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926 z późn. zm".

/kszo.info/

Podziel się nim ze znajomymi:

Czytany: 231 razy,
ostatnio: 2018-05-21 10:15:19

Skomentuj ten artykuł:

Komentarze:

~

Jeszcze nikt się nie wypowiedział na ten temat.

Strona główna  ·  Aktualności  ·  Rozrywka  ·  Turystyka  ·  Komunikacja  ·  Gospodarka  ·  O Ostrowcu  ·  Użytkownicy  ·  Kontakt

Osób online: 167       © 99-2017 MAcSi & Redakcja       Nasze domeny: Ostrowiec Świętokrzyski · Ostrowiec Św. · Naprawa zderzaków